Human Design

In 2022 toen mijn leven weer op een kantelpunt stond, waar het tijd was voor zelfreflectie kwam Human Design op mijn pad. Ik heb meteen een aantal boeken gekocht en trainingen gevolg. Ik ben er stevig ingedoken om meer kijk te krijgen op wie ik ben en waarvoor ik hier ben. Dit heeft me veel gebracht en ik ben nog steeds bezig met deze heerlijke ontdekkingstocht naar mij.

Ik ben een 2/4, Klassieke Projector met een Milt Autoriteit. 

Wat ik ontdekt heb is dat ik onder andere zwaar verbittert raak als mensen mij niet zien, mij niet uitnodigen, mij niet erkennen voor wie ik ben. Human Design heeft mij heel erg geholpen om te zien dat deze verbittering een Niet-Zelfthema is en als ik afgestemd ben met wie ik daadwerkelijk ben deze verbittering er niet is.

 

Hiermee is voor mij de ontdekkingsreis naar mij gestart. Met het erkennen wanneer ik verbitterd ben en naar die erkenning van mezelf te gaan in plaats van die buiten de deur te zoeken. En doordat ik steeds meer afgestemd raakte op wie ik ben, zie ik mijn Zelf-Thema, Succes steeds meer terug in mijn leven. En om dit nog meer te bereiken is rust voor een Projector erg belangrijk.

 

En zo is er nog veel meer te vertellen. Want ja als 2/4 Projector, ben ik hier om zo goed in dingen te geraken en dat dan op uitnodiging te delen met de wereld, zodat er meer gemak ontstaat. Ik grap wel eens, 'De Projector ziet de wereld als een groot verbeterplan!'


Jouw Eigen Blauwdruk

Wil jij weten hoe jij je energie het beste kan gebruiken/inzetten.
Begrijpen waarom sommige dingen juist wel of niet voor je werken.
En hoe je iets aan kan pakken zodat het met gemak gaat.

Dan is een Human Design Written Reading iets voor jou.

Het is jouw handleiding voor jouw dagelijkse leven. 

 

Bestel jouw Eigen Blauwdruk hier!

Jouw Parenting Guide

Voor kinderen is een volledige Human Design Written Reading nog niet zo relevant wel is het handig om een gids te hebben over hun Energie Type en hoe je jouw kind kunt ondersteunen in zijn/haar uniciteit.

De gids bevat suggesties en tips over hoe je bewustzijn kunt creëren voor de belangrijkste vormen van conditionering die zij kunnen ervaren, hoe je hen kunt ondersteunen met een correcte eetstijl, dagelijkse routines, leerstijl en ook met Edelstenen en Essentiële Oliën.

 

Bestel jouw Parenting Guide hier!